Ervaringen van onze klanten

Iedereen is anders en smaken verschillen. Gelukkig maar. Toch doen we bij De Weypoort ons uiterste best om iedereen een dijk van een product te bieden met een even fijne ervaring, van de aankoop tot aan het eet-moment.

Beoordelen
In onze dijkwinkel kunt u onze kazen proeven en beoordelen voordat u een aankoop doet. Dat is tot nu toe nog wat lastig via internet. Om u te helpen bij het maken van een keuze voor één of meerdere producten, kunt u bij ons wel de ervaringen van anderen lezen. Hieronder vertellen klanten wat ze van onze producten vinden en hoe ze die ervaren. Doe er uw voordeel mee.

Kunnen wij u ergens mee helpen?
We hopen dat u in onze webwinkel voldoende informatie vindt om een keuze te maken voor een product. Heeft u moeite met kiezen? Of heeft u speciale wensen bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid? Dan helpen wij u graag met raad en daad. We staan ook altijd open voor tips en verbeterpunten. Stuur ons een e-mail of bel naar onze winkel in Barendrecht, dan helpen we u graag verder.

Via e-mail kunt u bij uw bestelling een linkje ontvangen om een beoordeling te schrijven. We zijn benieuwd naar uw verhaal.

Dick tevreden

Heeft u een dijk van een ervaring overgehouden aan onze producten? Vertel het dan gerust door.

Heeft u verbeterpunten of andere wensen?
Mail het dan aan ons.
Wij zullen er alles aan doen om u alsnog te laten genieten. Want als u tevreden bent, is Dick tevreden.