De Weypoort

"Genieten. Even tijd maken voor elkaar om samen te genieten van de kleine dingen. Daar houden wij van. Wij selecteren daarom de mooiste, eerlijke producten, traditioneel gemaakt met veel vakmanschap".

Dick Schumacher, de man achter Dijk van een Kaas

Al meer dan 30 jaar is onze winkel De Weypoort gevestigd aan de Middenbaan 87 te Barendrecht. Een kleine kaasspeciaalzaak met een grote naam. Dat hebben we de afgelopen jaren bewezen. De Weypoort is vijf maal bekroond met het Gouden Kaasmes. In Frankrijk zijn we uitgeroepen tot Ridder van het Franse Kaas Gilde en we zijn winnaar van de Merkkaastrofee. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

In onze winkel vindt u het mooiste assortiment kazen uit alle windstreken. En daar zijn we trots op. Onze kazen komen uit: Spanje, Italië, Portugal, Frankrijk, België, Duitsland, Zwitserland, Engeland, Ierland, Schotland, Noorwegen... en natuurlijk uit ons eigen beroemde kaasland, Holland. Van geiten-, schapen- en koeienmelk tot zelfs kaas van buffelmelk. U moet het beslist eens komen ontdekken. Maar onze grootste trots is ons eigen merk, Dijk van een Kaas. Die bieden wij u aan in deze webwinkel.

Geniet ervan!

Dick Schumacher | De Rotterdamsche Oude